top of page

Forever Living

Allt började i Arizona, USA 1978. Idag har Forever verksamhet i drygt 160 länder, och är ett av Skandinaviens största direkthandelsföretag inom hälso- och hudvårdsprodukter. Vår vision är att erbjuda möjlighet till ett rikare liv. Rikare genom ökat välmående, och rikare genom att äga sin tid. Vi utvecklar produkter inom kosttillskott, träning, hud- och hårvård med Aloe vera som bas. Vi har även ett utbud av biprodukter, det vill säga produkter som innehåller skatter från binas magiska värld. Att ta ansvar för sin egen hälsa ligger i tiden och vi ser att allt fler människor intresserar sig hälsosammare alternativ.

Människor med hälsoprodukter

Affärsmöjlighet

Att bli återförsäljare för Forever är både kul och utmanande. Med ett målmedvetet arbete kan det dessutom bli väldigt lönsamt. Du bestämmer själv hur du ska utvecklas och vilka mål du vill uppnå. För många handlar det om att äga sin tid och kunna prioritera vad som känns viktigt i livet – att skapa sina egna villkor. Att vara återförsäljare för Forever innebär att du sköter din egen fristående verksamhet med stöd från Forever och kan påverka hur mycket du vill arbeta – och tjäna. Det är också en social tillvaro med spännande event, roliga utmaningar och chanser att resa över hela världen.

porträtt på kvinna

Jobba med mig

Är du sugen på att börja jobba med Forever? Antingen som början på en ny karriär, en extrainkomst eller kanske bara använda produkterna för eget bruk? Kontakta mig så hjälper jag dig att komma igång!

aloe vera gel

Webshop

Här hittar du min webshop med alla härliga produkter. Öppen 24 h om dygnet - året runt! 

SHOPPA HÄR!

bottom of page