top of page

If it doesn't make you smile - change it

Det är exakt ett år sedan jag kom i kontakt med Forever Living för första gången, både som företag och deras produkter. Jag hoppade på och körde kickstarten C9. Och för mig blev det vändningen på allt. Jag har mått dåligt ganska länge, varit trött, orkeslös, överviktig och deprimerad. Jag hade inte några större förhoppningar så det blev en positiv chock när jag fick så bra resultat: på 9 dagar tappade jag 5,2 kg och 34 cm på kroppen. Det blev starten på mitt nya jag, klyschigt men sant. Jag älskade produkterna så mycket att jag registrerade mig som återförsäljare. och DET är det bästa jag gjort. Jag kom in i ett helt fantastiskt team som heter Dream Up & Get Limitless, ett team som hjälpt både mig och min business att växa. Tack vare att jag vistas bland glada positiva och drivna människor har jag börjat inse att möjligheten Forever ger bara begränsas av mig själv! På ett år har jag gått ner 15 kg, startat en salong ihop med en vän, startat egen firma, utvecklas nåt enormt som person och ser nu mer möjligheter än hinder. Den möjligheten har du med :) vill du tjäna extra pengar eller byta karriär, det är upp till dig, jag hjälper dig på vägen och ger dig verktygen att komma dit du vill. Your only limit is you!

#ForeverLiving #Teamwork #NetworkMarketing #AloeVera #DreamUpGetlimitless

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page