top of page

Att jobba med Network Marketing (MLM) - så funkar det!

Idag tänkte jag försöka slå hål på lite myter om MLM!

Det finns oerhört många åsikter och missförstånd om Network Marketing. Det är nog ett av de mest missförstådda affärssystemen i världen, troligen för att det är ett av de mest missbrukade. Det jag hör oftast är förstås att det är ett pyramidspel, vilket inte stämmer. Pyramidspel är dessutom olagligt! I grunden kan man säga att MLM är direktförsäljning av produkter och tjänster via rekommendation av oberoende representanter. I utbyte mot din personliga rekommendation och försäljningsaktivitet, får du som oberoende säljare, provision på din försäljning.

Den stora skillnaden mot klassiska företag eller klassisk försäljning är att du inte har en butik och den sålda produkten marknadsförs inte i media eller i tidningar. Vidare har du som representant för företaget även möjlighet att skaffa dina egna återförsäljare och distributörer som också säljer företagets produkter. Denna återförsäljare som du har skaffat hamnar då i det som kallas för din ”downline”. Som sponsor till dessa återförsäljare, får du provision på en del av deras försäljning samt en lön från företaget för att du hjälper dessa att starta upp sin business. Du tar dock aldrig något av DERAS förtjänst, vilket många tror. Till skillnad mot att tex starta i en franchise kostar det heller ingenting att starta upp. Ingen egen investering utan man är good to go så fort man fått hem produkterna.

Den allra största fördelen med att jobba med MLM och med Forever är att du inte har några krav. Man jobbar precis hur mycket eller lite man vill. Vill man bli återförsäljare för att själv bara få produkterna till bättre pris är det helt okej. Och vill man avancera så har man fantastisk hjälp och pepp genom sitt team. Vårt team Dream up & get limitless har utvecklat mig nåt enormt. Forever har en otroligt tydlig och generös marknadsplan, och företaget ger mycket tillbaka till sina FBOs. (Forever Business Owners). Man kan kvalificera sig till resor, bilar, utbildningar mm. Det är bara du själv som sätter gränserna! Jag har precis rekryterat en av mina vänner i Dominikanska Republiken, så man kan jobba med de man vill oberoende av var de bor!

#NetworkMarketing #DreamUpGetlimitless #Beyourownboss #ForeverLiving

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page